Sport

Ιωνικός Volley Academy - Ανακοίνωση παροχών προγράμματος 2020/2021Η πανδημία του ιού έφερε δυστυχώς στο προσκήνιο μια ακόμη σοβαρή παγκόσμια οικονομική και κοινωνική κρίση η οποία όπως είναι φυσικό επιφέρει ήδη αναταράξεις και προβλήματα και στον αθλητισμό.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κληθήκαμε να λάβουμε αποφάσεις οι οποίες θα σηματοδοτήσουν τις μελλοντικές ενέργειες και δράσεις της Ακαδημίας του Ιωνικού Νίκαιας  ( σε συνεργασία με την Elite Star Volley Academy)Η απόφαση στην οποία καταλήξαμε ήταν να “πάμε ενάντια στο κύμα” και σε μια περίοδο κατά την οποία η μείωση των εξόδων και το ελεγχόμενο downsizing φαίνεται ως μια λογική και ρεαλιστική προσέγγιση, να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο παροχών που παρέχουμε στις αθλήτριες volley της Ακαδημίας της ομάδας μας και σε όποιες περιπτώσεις απαιτηθεί, να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο.

Ο λόγος είναι προφανής. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, η υποστήριξη των αθλητριών (και των οικογενειών τους) γίνεται ακόμη μεγαλύτερη προτεραιότητα για να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ενασχόλησή τους με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το άθλημα του volley.


Λαμβάνοντας υπ΄όψιν τα προαναφερθέντα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Παροχών της Ακαδημίας Ιωνικού - Elite Star Volley Academy το οποίο θα είναι σε ισχύ την αθλητική περίοδο 2020–2021 για τις αθλήτριες μας

- ΠΥΛΩΝΑΣ 1ος ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Είναι γνωστό το διαχρονικό πρόβλημα που υφίσταται σχετικά με την έλλειψη αθλητικών χώρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί σύλλογοι να οδηγούνται στην ανάγκη δημιουργίας πολυμελών τμημάτων με ένα πολύ μεγάλο αριθμό αθλητριών σε χώρους που πολλές φορές δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ομαδικής άθλησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσχαιρένεται σε μεγάλο βαθμό η αποτελεσματικότητα της προπόνησης, το αναπτυξιακό έργο των προπονητών αλλά κυριως να μη δημιουργειται το απαραίτητο πλαίσιο στις νεαρές αθλήτριες για τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος.

Αναγνωρίζοντας αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα, δε διστάσαμε να επενδύσουμε την προηγούμενη αθλητική περίοδο στη δημιουργία ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ το οποίο μαζί με το υφιστάμενο γυμναστήριο (στο οποίο επίσης προβήκαμε σε σημαντικές αυτοχρηματοδοτούμενες επενδύσεις αναβάθμισης και βελτίωσης την τελευταία 3ετία), δημιουργήσαμε ένα πλεόνασμα προπονητικών ωρών σε συνθήκες ασφάλειας το οποίο επιτρέπει στις αναπτυξιακές ομάδες (mini, προαγωνιστικά) και αγωνιστικές ομάδες volley του Ιωνικού Νίκαιας να παράγουν ουιαστικό αναπτυξιακό αθλητικό έργο.

Επιπρόσθετα, έχει επενδυθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό για να είναι διαθέσιμος στις αθλήτριες πλούσιος αθλητικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας (όργανα, βάρη, ειδικά μηχανήματα) στο άθλημα του volley για προπόνηση σε υψηλό επίπεδο με το μέσο όρο αθλητικού εξοπλισμού ανά αθλούμενο, να προσεγγίζει τον Ευρωπαικό μέσο όρο Ακαδημιών υψηλού επιπέδου τις οποίες έχουμε επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια (Σερβία, Βουλγαρία, Πολωνία). Δε σταματάμε όμως και κάθε χρονιά συνεχίζουμε λαμβάνποντας υπ΄όψιν τις εισηγήσεις των επιστημονικών συμβούλων της Ακαδημίας.

- ΠΥΛΩΝΑΣ 2ος ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Μια από τις βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές της Ακαδημίας είναι οι πιστοποιημένοι προπονητές όλων των κατηγοριών της ομάδας volley του Ιωνικού Νίκαιας είναι υποχρεωτικό να παρακολουθούν σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα Ειδικά Προγράμματα Επιμόρφωσης που έχουν σχεδιαστεί από τους Επιστημονικούς Συμβούλους της Ακαδημίας (εξωτερικούς συνεργάτες, επώνυμοι Έλληνες και ξένοι προπονητές) οι οποίοι υπό τη μορφή σεμιναρίων, διαθεσιμότητας οπτικοακουστικού υλικού και επικαιροποιημένου manual προπονήσεων, επικοινωνούν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο αναπτυξιακό volley ενώ συμμετέχουν επίσης συμβουλευτικά στον καθορισμό των ετήσιων στόχων ανάπτυξης των τμημάτων καθώς επίσης και της διαδικασίας απολογισμού.

Στον Ιωνικό στην Elite Nikaia Star Volley Academy, «εκπαίδευση είναι να έρχεσαι σε επαφή με εκείνα που ποτέ δεν υποψιαζόσουν ότι αγνοούσες» και για το λόγο αυτό αναζητούμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι αντιμετωπίζοντας τις δαπάνες συμμετοχής σε εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα επιμόρφωσης αλλά και σεμινάρια προπονητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως επένδυση για το μέλλον.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η συστηματική αυτή προσπάθεια έχει αρχίσει να αποτυπώνεται στα πρώτα τμήματα νεαρών αθλητριών οι οποίες κατανοούν σε βάθος από πολύ μικρή ηλικία, τα μυστικά του αθλήματος.

- ΠΥΛΩΝΑΣ 3ος ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Πριν δύο περίπου χρόνα με τη στήριξη των χορηγών μας και την αυτοχρηματοδότηση της Ακαδημίας, αποφασίσαμε τη δημιουργία και προσφορά ενός σύγχρονου και πρωτοποριακού για τα Ελληνικά δεδομένα πλαισίου παροχών προς τις αθλήτριες volley της Ακαδημίας Elite Nikaia Star Volley Academy και των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων του Ιωνικού Νίκαιας . Ο κύριος λόγος υπήρξε η ανάγκη ευδιάκρτης ανταποδοτικότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης η οποία πρέπει να υφίσταται σε ένα μακροπρόθεσμο ταξίδι ανάπτυξης και προόδου αλλά και για να ενισχύσει τη νοοτροπία και την κουλτούρα του «επαγελματισμού στο ερασιτεχνικό volley» που πρέπει να δημιουργείται στην κάθε μια αθλήτρια για να ξεπερνά κάθε φορά τους στόχους της και να εξασφαλίζεται με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια για τις ίδιες και τις οικογένειές τους, μια πορεία διαρκούς ανάπτυξης και προόδου.

Στο πλαίσιο αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που με τη βοήθεια των χορηγικών προγραμμάτων είμαστε σε θέση να προσφέρουμε το πάρα κάτω πρόγραμμα παροχών στις αθλήτριες και τις οικογένειές τους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη της συνεργασίας τους.

• Δωρεάν φυσιοθεραπείες σε ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα Κέντρα Πρόληψης και Αποκατάστασης.
• Συνεργασία με καταξιωμένο εργοφυσιολόγο για τακτικές σωματομετρικές μετρήσεις – δημιουργία ατομικών προγραμμάτων για την καλύτερη δυνατή προπόνηση κάθε αθλήτριας.
• Δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση αθλητριών της Ακαδημίας  και τις οικογένειές τους.
• Δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική κάλυψη αθλητριών της Ακαδημίας  σε συνεργαζόμενο νοσοκομείο.
• Συνεργασία με μεγάλη καρδιολογική κλινική.
• Πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων με αθλητικό ψυχολόγο και ειδικό διατροφολόγο.
• Προνομιακές συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες αθλητικού ρουχισμού (πλήρες αθλητικό σετ της εταιρείας Mikasa).
• Προπονητικά volley camps (καλοκαίρι, περίοδοι Χριστουγέννων και Πάσχα κάθε χρονιά).
• Συνεργασία με ειδικευμένο Επιστημονικό Συνεργάτη για ενημέρωση στις σύγχρονες τάσεις – θέματα που απασχολούν το Ευρωπαικό volley (διπλή σταδιοδρομία αθλητών, καταπολέμηση χειραγώγησης αγώνων κλπ.).
• Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Προβολής των αθλητικών δραστηριοτήτων με δημοσιογραφική κάλυψη - συνεργασία με διαφημιστική εταιρεία.
• Συνεργασία με ειδικευμένο Επιστημονικό Συνεργάτη για διερεύνηση και υποβολή υποψηφιοτήτων αθλητικών υποτροφιών στο εξωτερικό για επιλεγμένο αριθμό αθλητριών Ακαδημίας Ιωνικου -  Elite Star Volley Academy .

Ευχόμαστε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία και την επόμενη νέα αθλητική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η Ακαδημίας του Ιωνικού και της Elite Star Volley Academy θα βρίσκεται κοντά στις αθλήτριες της Νίκαιας και τις οικογένειές τους ώστε ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ – ακόμη και σε απαιτητικούς καιρούς και περιόδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965