Sport

Υποβολή Αιτήματος για την Α2 από το Γυναικείο Volley!Με την επικοινωνία αυτή θέλουμε να ενημερώσουμε ότι στις 15 Ιουλίου 2020, η διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και σε συνέχεια της από 7 Ιουλίου 2020 ενημέρωσης της ΕΟΠΕ σχετικά με τη δυνατότητα που έχουν βάσει κριτηρίων τα σωματεία να υποβάλλουν αίτημα χορήγησης Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Card), υποβάλλαμε σχετικό αίτημα προς εξέταση στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) για να αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα volley του Ιωνικού Νίκαιας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Εν όψει της απόφασης που σύντομα θα ανακοινωθεί από την ΕΟΠΕ σχετικά με την ομάδα / ομάδες που θα επιλεγούν, αλλά και ως μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες και αναπτυσσόμενες δυνάμεις του αθλήματος θεωρούμε σημαντικό να επικοινωνήσουμε τους λόγους για τους οποίους υποβάλλαμε το σχετικό αίτημα συμμετοχής και οι οποίοι συνοπτικά είναι οι ακλόλουθοι:

1. Η αγωνιστική παρουσία της γυναικείας ομάδας volley του Ιωνικού Νίκαιας στην Α2 Εθνική κατηγορία (και περαιτέρω) είναι ένας από τους βασικούς στόχους του 3ετούς αναπτυξιακού προγράμματος το οποίοι ΗΔΗ υλοποιείται με επιτυχία.

2. Η δημιουργία του roster της ομάδας volley έχει γίνει με βάση το προαναφερθέν και ΗΔΗ αντιπροσωπεύει roster μεγαλύτερων αγωνιστικών κατηγοριών.

3. Το οικονομικό κόστος από τυχόν συμμετοχή σε ανώτερη κατηγορία δεν πρόκειται να παρουσιάσει σημαντικές αποκλίσεις αφού ο στόχος παραμένει ακριβώς ο ίδιος (άνοδος στις μεγαλύτερες Εθνικές κατηγορίες) και τυχόν επιπρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις (ταξίδια, τυχόν προσκόμιση εγγυητικής επιστολής κλπ.) δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα στον ευρύτερο σχεδιασμό.

4. Η αγάπη και η θέρμη των φίλων, υποστηρικτών και οπαδών του volley της Νίκαιας, που τόσο γρήγορα αγκάλιασαν και υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια, υπήρξε ένας από τους οδηγούς για την κατάθεση της πρότασης.

5. Η εξαιρετική συνεργασία με τη Δημοτική αρχή και η διαρκής υποστήριξη των χορηγών και των πολυάριθμων συνεργατών, η διοικητική σταθερότητα και η αμέριστη συμπαράσταση του ΔΣ του Ιωνικού, εξασφαλίζουν την επιτυχημένη οργανωτική και διοικητική υποστήριξη που απαιτεί ένα αντίστοιχο εγχείρημα.

6. Τέλος, ο Ιωνικός Νίκαιας με ξεκάθαρο όραμα αλλά και δυνατότητα υλοποίησής του, επιθυμεί να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς και να συνεισφέρει στην καταξίωση και ευρύτερη αναβάθμιση του αθλήματος με πράξεις και έργα αναλαμβάνοντας ρόλους και υποχρεώσεις που ευνοούν την αναγκαία σταθερότητα και υποστηρίζουν την αναπτυξιακή καταξίωση του αθλήματος.

Το αίτημα της υποψηφιότητας συνοδεύθηκε από την κατάθεση ΠΛΗΡΟΥΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ τριάντα πέντε (35) σελίδων στον οποίο περιλαμβάνονταν πληροφορίες και στοιχεία και δεδομένα που αφορούν:
• την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή (δημογραφικά στοιχεία),
• την ιστορία του volley της περιοχής και του Ιωνικού Νίκαιας ,
• τους φιλάθλους και υποστηρικτές του αθλήματος στην περιοχή της Νίκαιας,
• την προοπτική της στρατηγικής συνεργασίας με την Elite Star Volley Academy,
• τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και τους φορείς της πόλης,
• το πρότυπο οργανωτικό μοντέλο λειτουργίας,
• το roster της ομάδας volley του Ιωνκού Νίκαιας για την αθλητική περίοδο 2020-21,
• επι μέρους αναφορά στα Κριτήρια χορήγησης Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχή (Wild Card) και συγκεκριμένα
 πληροφορίες για τις υπάρχουσες γηπεδικές εγκαταστάσεις
 πληροφορίες για την ύπαρξη άλλων αθλητικών σωματείων ανώτερης κατηγορίας άλλων ομαδικών αθλημάτων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή,
 πληροφορίες για την ύπαρξη άλλων αθλητικών σωματείων volley στην περιοχή,
 πληροφορίες για την Ιστορία ανάπτυξης του volley στην περιοχή,
 στοιχεία για την αγωνιστική κατάταξη προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου,
 πληροφορίες για την εγγύτητα και προσβασιμότητα σε κύριους οδικούς άξονες καθώς επίσης και για την Αεροπορική / Ακτοπλοική σύνδεση και συγκοινωνία.

Ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα όσον αφορά την αξιολόγηση του αιτήματος που υποβάλλαμε, υποστηρίζουμε κάθε ειλικρινή προσπάθεια αναβάθμισης και περαιτέρω καταξίωσης του αθλήματος.

Ο Ιωνικός Νίκαιας θα συνεχίσει το προδιαγεγραμμένο του ταξίδι προόδου και ανάπτυξης στο χώρο του ερασιτεχνικού volley και σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες και τους φορείς μια καλή νέα αγωνιστική περίοδο σε όλα τα επίπεδα.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965