Sport

Water Polo - Ισπανία 2021 - ΑπολογισμόςΜε μεγάλη επιτυχία -σε κάθε επίπεδο- ολοκληρώθηκε η αποστολή του τμήματος Υδατοσφαίρισης Under12 στο τουρνουά HabaWaba της Ισπανίας.Σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονική συγκυρία, λόγω της παγκόσμιας κατάστασης με την πανδημία, πραγματοποιήθηκε ένα απόλυτα ασφαλές ταξίδι καθώς τηρήθηκαν με μεγάλη προσοχή όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζουν οι νόμοι και των δύο κρατών (θερμομετρήσεις, σελφ τεστς, μάσκες, αντισηπτικά κλπ)

Το τουρνουά HabaWaba Spain έλαβε χώρα στην Ταραγόνα της Καταλονίας αποτελούμενο από 18 ομάδες εκ των οποίων ο Ιωνικός αποτέλεσε τον πρώτο Ελληνικό σύλλογο που συμμετέχει εκεί βρίσκοντας «απέναντί» του 17 ομάδες από την Ισπανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση, η φιλοξενία και οι συνθήκες που αντιμετώπισε η αποστολή μας εκεί, ήταν εξαιρετικές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιωνικός παρουσίασε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα η οποία μάλιστα είχε και 2-3 ελλείψεις της τελευταίας στιγμής. Συνολικά η ομάδα μας έδωσε 9 παιχνίδια με απολογισμό 7 νίκες και 2 ήττες και κατέλαβε την δεύτερη θέση στην διοργάνωση χάνοντας στα σημεία στον μεγάλο τελικό.
Όμως τα αποτελέσματα δεν αποτελούσαν τον κύριο στόχο σε αυτό το ταξίδι. Οι νεαροί αθλητές μας είχαν την ευκαιρία εκτός από την Ταραγόνα να μείνουν και στην Βαρκελώνη, όπου έδωσαν και ένα φιλικό στην περίφημη πισίνα Montzuic όπου το 1992 είχαν πραγματοποιηθεί και οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βαρκελώνης.
Σε αυτό το ταξίδι, που θα αποτελέσει μια εμπειρία ζωής για όλα τα παιδιά, τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαία αξιοθέατα όπως η Sagrada Familia, το Ενυδρείο της Βαρκελώνης, το μουσείο και το γήπεδο Camp Noy της Μπαρτσελόνα, το Casa Mila καθώς και το Portavendura Park. Παράλληλα είχαν την μοναδική ευκαιρία, από μικρή ηλικία, να δουν αθλητές της ηλικίας τους από μία ξένη χώρα, να γνωρίσουν την κουλτούρα και την ομορφιά ενός διαφορετικού λαού, ανοίγοντας τους ορίζοντές τους γεγονός που τους τροφοδοτεί με πολλαπλά ερεθίσματα.


Σε αυτό το ταξίδι παίξαμε πόλο, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, νιώσαμε έντονα συναισθήματα μα κυρίως γίναμε όλοι μέρος της σπουδαίας εμπειρίας του να εκπροσωπείς έναν σύλλογο σε έναν άλλο τόπο!
Από την πλευρά μας ως Διοίκηση νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους νεαρους μας αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή: 1. Μίχαλος Κωνσταντίνος 2. Μυκονιάτης Μάριος 3. Κανέλλος Παναγιώτης 4. Μαρούλης Πέτρος 5. Γιωγάκης Γιώργος 6. Γιωγάκης Βαγγέλης 7. Σπέντζος Λάμπρος 8. Χωματιανός Πάρης 9. Ευθυμίου Χρήστος (ΑΝΟΓ)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας μας Αρσένη Μαρούλη διότι οραματίστηκε και έκανε πραγματικότητα με απόλυτη επιτυχία όλο αυτό το ταξίδι. Στους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή και στους χορηγούς μας που δίχως την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και για τους οποίους θα ακολουθήσει αναλυτικό αφιέρωμα.
Είναι μια ευχάριστη στιγμή για τον σύλλογο καθώς αποδεικνύεται πως τηρείται πιστά το πλάνο της ομάδας για επένδυση στις ακαδημίες τα επόμενα χρόνια. Ήταν μια δέσμευση της Διοίκησης που είχε προαναγγελθεί με την έλευση του νέου προπονητικού team, το οποίο αγωνίζεται καθημερινά για την υλοποίησή της. Το πλάνο για το μέλλον της υδατοσφαίρισης του Ιωνικού σχεδιάστηκε και υλοποιείται επιτυχώς.

Το μέλλον μας ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965