Sport

Ionikos Volley Γυναικών - Πρώτο βήμα με νίκη στο κύπελλο επί του Εθνικού Πειραιώς

Το πρώτο βήμα για την επίτευξη των στόχων της για την φετινή περίοδο έκανε η ομάδα μας με νίκη στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον ΕΘΝΙΚΟ Ο.Φ.Π.Φ το βράδυ της Κυριακής (26/9) στο Νέο Κλειστό Μοσχάτου. Για ένα ακόμα ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Η ομάδα του Εθνικού ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα σετ με το αποτέλεσμα του αγώνα να διαμορφώνεται άνετα σε 0-3 (11-25, 22-25,12-25).Με τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Μαρούλης και του μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας Βασίλης Τζώρτζης μίλησαν για το παιχνίδι και την προοπτική της ομάδας.«Παρότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και μάλιστα εκτός έδρας, στόχος μου ήταν να μοιράσω το χρόνο συμμετοχής στα κορίτσια για να μην επιβαρυνθούν εν όψη 2 πολύ δυνατών φιλικών παιχνιδιών με ομάδες Α1 την προσεχή εβδομάδα.

Τα κορίτσια είναι κουρασμένα και πιεσμένα από το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τέτοια παιχνίδια μας προσφέρουν "χαλάρωση" και διασκέδαση πράγμα που το χρειαζόμαστε.

Η Καφίρη ακόμα δεν είναι έτοιμη διότι άργησε να μπει στην προετοιμασία αλλά πιστεύω ότι επειδή δουλεύει πολύ στο επόμενο παιχνίδι κυπέλλου θα κάνει το ντεμπούτο της.

Η Δασκάλου μετά από πολύμηνη απουσία και ΠΟΛΥ προσπάθεια αρχίζει και δείχνει σημάδια ότι σύντομα θα είναι έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί είναι η αρχηγός μας και μια αθλήτρια που κάθε προπονητής θέλει στην ομάδα του.

Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω περισσότερα...κρατάω ότι έπαιξαν όλα τα κορίτσια τουλάχιστον από ένα σετ. Δυστυχώς από τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα σε κάτι! Συνεχίζουμε τη δουλειά...» δήλωσε ο Παναγιώτης Μαρούλης.Ενώ ο Βασίλης Τζώρτζης είπε :«Αναμενόμενο το αποτέλεσμα και η φυσιολογική και προβλέψιμη πρόκριση του Ιωνικού Νίκαιας στον επόμενο γύρο του Κυπέλου ΕΣΠΕΔΑ επί του Εθνικού Πειραιά. Δε συνηθίζουμε έτσι και αλλιώς να μιλάμε για τα επιτεύγματα αυτής της πολύ καλής ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας που έχει δημιουργηθεί και η οποία αναμένεται να προσφέρει βόλεϊ υψηλών προδιαγραφών σε σχέση ακόμη και με μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά να επικεντρωνόμαστε διαρκώς στη διόρθωση των λαθών και των τυχόν αρρυθμιών που παρουσιάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα έτσι ώστε να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας βόλεϊ.

Το σημαντικό συμπέρασμα από το σημερινή αναμέτρηση είναι το βάθος και η ικανότητα όλης της ομάδας αφού όλες οι αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής χρησιμοποιήθηκαν και απέδωσαν τα αναμενόμενα αποδίδοντας στο γήπεδο τα όσα δουλεύουν εδώ και μήνες με τον προπονητή τους και αυτό είναι μια πολύ αισιόδοξη διαπίστωση για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και μια “πολυτέλεια” για την οποία έχουν εργασθεί σκληρά οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι στόχοι όπως τους έχει προδιαγράψει ο προπονητής Παναγιώτης Μαρούλης είναι απλοί και ξεκάθαροι για τη νέα αθλητική χρονιά. Πρωτάθλημα και άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία και Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ στη Νίκαια. Σήμερα έγινε απλά ένα πρώτο βήμα για το ξεκίνημα μιας μακράς περιόδου για την οποία ευχόμαστε υγεία σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές και καλούς αγώνες εντός των γηπέδων.

Τέλος, πρέπει να τονίσουμε το ότι μας άρεσε πολύ που τον αγώνα χάρηκαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, του Ιωνικού Νίκαιας και του Εθνικού μετά από μια μακρά περίοδο αποχής από τα γήπεδα».Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας ο φιλικός αγώνας με τον Πορφύρα, ομάδα VolleyLeague, την Τρίτη (28/9) και ώρα 21.30 στο NIKAIA VOLLEY CENTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965