Sport

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με σημαντικές αποφάσεις

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη
Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στα γραφεία του ερασιτέχνη επί της Π. Ράλλη πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση που είχε οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην συνέλευση παρευρέθησαν πολλά μέλη του συλλόγου και είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις νέες κινήσεις που ετοιμάζονται αλλά και να εκφράσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους αναφορικά με τις εξελίξεις.


Παραθέτουμε αναλυτικά τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν μεταξύ των μελών.
Αναλυτικά:


1. Τροποποίηση του καταστατικού για την οποία είχε δοθεί παράταση από το κράτος σύμφωνα με το ΑΡΘΡΟ 30 Ν. 4809/2021 έως τις 30/6/2022. Η Γ.Σ. πέρα από τις παραγράφους που όριζε ο νόμος ότι πρέπει να τροποποιηθούν συζήτησε και αποφάσισε πως από την επόμενη θητεία που θα ξεκινήσει μετά τις προγραμματισμένες εκλογές που θα λάβουν χώρα τον Ιούνιο του 2022 η σύνθεση του συμβουλίου θα αποτελείται από εννέα τακτικά και 6 αναπληρωματικά μέλη, ενώ η διάρκεια της θητείας θα είναι στα τρία χρόνια. Η Γ.Σ. κατόπιν συζήτησης ενέκρινε ομόφωνα.
2. Η ίδρυση του σωματείου ΑΜΕΑ το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε συμπολίτες μας, παιδιά και ενήλικες, με αναπηρία να βρουν την ευκαιρία άθλησης μέσα από την ομάδα. Μια τέτοια κίνηση, όπως ανακοινώθηκε δύο μέρες αργότερα και επίσημα, δίνει στον σύλλογό μια σπουδαία ευκαιρία προσφοράς. Η Γ.Σ. κατόπιν συζήτησης ενέκρινε ομόφωνα.
3. Συζητήθηκαν οι εξελίξεις του τμήματος μπάσκετ για τις οποίες ο ερασιτέχνης Ιωνικός δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση. Ωστόσο έχει ενημερωθεί για την πρόθεση της ΚΑΕ να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με 6μελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ το οποίο και τέθηκε προς ψήφιση. Η Γ.Σ. κατόπιν συζήτησης ενέκρινε ομόφωνα.
4.Προτάθηκε η δημιουργία τράπεζας αίματος του Ιωνικού για την κοινωνική ευαισθητοποίηση όλων γύρω από την ανάγκη της αιμοδοσίας, καθώς για τις συχνές (δυστυχώς) ανάγκες που προκύπτουν από φίλους της ομάδας μας. Η Γ.Σ. κατόπιν συζήτησης ενέκρινε ομόφωνα.
5. Η ίδρυση ετήσιων υποτροφιών για παιδιά της πόλης μας με οικονομικές δυσκολίες ηλικίας 5 έως 13 χρονών για όλα τα αθλήματα. Το δικαίωμα και η πρόσβαση στην άθληση πρέπει να δίνεται σε όλους ανεξαιρέτως και ειδικά σε περιοχές όπως η πόλη μας η ανάγκη για μια κίνηση όπως αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική. Η Γ.Σ. κατόπιν συζήτησης ενέκρινε ομόφωνα.
6. Η αναβάθμιση της εικόνας του Ερασιτέχνη ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και τον έφερε πολλά βήματα μπροστά. Αυτή την στιγμή παρουσιάστηκε ένα πλάνο περαιτέρω εξέλιξης της εικόνας μας και της επίσημης σελίδας μας το οποίο θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη. Η Γ.Σ. κατόπιν συζήτησης ενέκρινε ομόφωνα.
Με την ολοκλήρωση των θεμάτων που ήταν προς ψήφιση, ακολούθησε ενημέρωση για διάφορες εξελίξεις στα ζητήματα που αφορούν των ερασιτέχνη.
Αναλυτικά:
1. Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για την αγωνιστική κατάσταση όλων των τμημάτων καθώς και για το δυναμικό τους σε αθλητές.
2. Η Γ.Σ. έλαβε γνώση για την ματαίωση της απορρόφησης της Ε.Α.Ν καθώς το σωματείο τους δεν κατάφερε έγκαιρα να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα.
3. Το Γκράφιτι έξω από το κλειστό του Πλάτωνα είχε ανασταλεί λόγω των έργων όμως τώρα θα προχωρήσει άμεσα.
4. Ενημέρωση της Γ.Σ. για την επίσημη πλέον -και για πρώτη φορά στην ιστορία μας- αξιοποίηση του κλειστού μπάσκετ του Πλάτωνα μόνο από τον Ιωνικό.
5. Για το 1ο κλειστό γήπεδο Σελεπίτσαρι το οποίο έγινε ένα γήπεδο μόνο για βόλεϊ εξυπηρετώντας το αντρικό και το γυναικείο τμήμα του Ιωνικού καθώς και τις ανάγκες των υπολοίπων ομάδων βόλεϊ της πόλης μας.
6. Για την πορεία της αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου του Πλάτωνα καθώς και για την πρόθεση της Δημοτικής αρχής για δημιουργία ανοιχτού κολυμβητηρίου 25αρας πισίνας πλησίον του Πλάτωνα.
7. Για την παραχώρηση του προπονητήριου της πυγμαχίας στον Ιωνικό από το καλοκαίρι του 2022 για το οποίο θα πρέπει να βρεθούν τα κεφάλαια για την συνολική αναβάθμισή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού, ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας που παρευρέθησαν στην Γενική Συνέλευση, άκουσαν με υπομονή και μοιράστηκαν τις απόψεις τους για όλα τα ζητήματα. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς και τιμή για τον σύλλογό μας που -εδώ και τρία χρόνια- έχει ανοιχτές προς όλο τον κόσμο τις διαδικασίες του και με απόλυτη διαφάνεια ενημερώνει για τις κινήσεις και τις εξελίξεις. Άλλωστε, και ιστορικά, οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους παρόντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965